Important information about shipping delays.Read more.

Opiniones

Valoración media de nuestros clientes
4.8 sobre 5
top super vendeur

Productos más vistos

Boletín

Accueil

Información

THCleaner reinigings formule View larger

THCleaner reinigings formule

THCleaner is de nieuwste en beste reinigingsformule voor bijna al je headshop- en vaporizerartikelen. Met deze geavanceerde formule maak je moeiteloos glas, metaal en plastic grondig schoon.

More details

13,95 €

Al comprar este producto puede obtener hasta 13 puntos de fidelidad. Su carrito totalizará 13 puntos que se puede(n) transformar en un vale de descuento de 0,39 €.


Puntuaciones: 4.5/5 (2 votos)

  Alles wat je nodig hebt

  Een complete formule voor bongs, pijpjes en vaporizers. Je vieze glazen mondstukken glanzen weer als nieuw. Die moeilijk bereikbare vlekjes in je bong of pijpje verdwijnen als sneeuw voor de zon.

  Gemakkelijk te gebruiken

  Het gebruik van THCleaner kan niet makkelijker zijn. Het enige wat je moet doen is het te reinigen voorwerp onderdompelen in het schoonmaakmiddel. Je hoeft niet te vermengen met water of te schrobben. Weinig moeite, geweldig resultaat!

  Herbruikbaar

  Gooi de vloeistof niet weg wanneer je klaar bent met schoonmaken. Dit krachtig middel kan namelijk minstens driemaal gebruikt worden.

  Geavanceerde & milieuvriendelijke formule

  Een nanotechnologie-stofje voorkomt dat de formule gaat schuimen. Daarnaast is THCleaner speciaal ontwikkeld met het oog op het milieu: alle ingrediënten zijn biologisch afbreekbaar.

  THCleaner gebruiksinstructies

  1. Giet de THCleaner in het te reinigen voorwerp
  2. Bedek alle openingen om lekkage te voorkomen. Plaats kleine voorwerpen in een glazen bak of glas en vul dit met THCleaner
  3. Geen water toevoegen
  4. Laat het voorwerp weken totdat het volledig schoon is
  5. Gooi de THCleaner vloeistof weg of sla het op voor hergebruik
  6. Spoel het voorwerp goed af met warm water
  7. Na gebruik handen wassen

  Ingrediënten

  < 5% 2-butoxyethanol, < 5% fosfaten, < 5% anionogene oppervlakteactieve stoffen.

  Waarschuwing

  Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet giftig bij gebruik volgens de aanwijzingen, zie het label voor de gebruiksinstructies. Schadelijk bij inslikken. In geval van inslikken, direct uw arts inschakelen of contact opnemen met de hulpdiensten. In geval van contact met de ogen, de ogen 15 minuten met water spoelen. Raadpleeg uw arts als de irritatie aanhoudt. Bewaar op een koele, droge plek uit de buurt van vonken, hitte of open vuur. Raadpleeg voor gebruik de handleiding van de vaporizer. THCleaner niet gebruiken op elektronica.

Avis et commentaires de nos clients


Pas encore d'avis.